Tailor Birds

Tailor Birds

In actie op Kuna

  1. donderdag 23:15–00:00 • De Kuil
  2. vrijdag 15:30–16:15 • Café de Guanaco - Podium
  3. vrijdag 23:15–00:00 • De Kuil
  4. zaterdag 20:00–21:00 • Buffel
  5. zondag 13:45–15:00 • De Kuil

Wat?

Muziek

Voor wie?

Voor alle leeftijden

Informatie

Elektische Viool, live looping en 'foley art'. Tailor Birds biedt je een muzikale reis geïnspireerd door klassiek, experimenteel en folk.

Deze klanken zijn bedoeld om positieve energie over te brengen op het publiek dat gekenmerkt kan worden als divers maar ook als één. Alles gaat bij Tailor Birds om de 'vibe'.

Dit is muziek die je ziel verwarmt en je passie activeert. Sophie, de drijvende kracht van Tailor Birds kijkt er naar uit om dit jaar weer terug te keren naar het Taribush Kuna festival. 2019 wordt het jaar van haar 7de Europese Tour genaamd ‘the breakout tour’. Wat ze mee neemt: nieuwe tunes, nieuwe geluiden en een nieuwe vibe als onderdeel van deze tour. Tijdens Taribush Kuna zal Sophia nieuwe nummers ten hogere brengen als voorproefje van haar te verwachten 3de album.

Met als thuisbasis Australië, spendeert ze veel van haar tijd in Europa. De muziek is geïnspireerd door de mensen die ze ontmoet en de verhalen die ze hoort terwijl ze op reis is. Een volledig ‘self made’ artiest, die haar eigen koers bepaald. Deze muziek gaat over de dromen en de verlangens van een ieder, die mensen doet verbinden met iets goeds in een wereld die constant in beweging is.

 

Terug naar het overzicht