Tailor Birds

Tailor Birds

In actie op Kuna

  1. donderdag 23:15–00:00 • De Kuil
  2. vrijdag 17:30–18:15 • Café de Guanaco - Podium
  3. vrijdag 23:15–00:00 • De Kuil
  4. zaterdag 20:00–21:00 • Buffel
  5. zondag 13:45–15:00 • De Kuil

Wat?

Muziek

Voor wie?

Voor alle leeftijden

Informatie

Meeslepende elektrische vioolklanken gevoeld vanuit de kern, rauw en oorspronkelijk. Dit is 'World folk' op zijn best. De Tailor Birds zijn terug in Europa voor hun 6de zomer toer!

Gestationeerd in Australië maar ook actief in Europa. Front vrouw van deze unieke geluidservaring is Sophie Kinston. Zij doet deze zomer verschillende landen aan waaronder Nederland. Ze zal haar kunsten deels solo maar ook in grotere band formaties laten zien.

Begin 2018 is de 'release' geweest van 'Lullaby' en van concept album "Stilts on the Water'. Sophie zal deze zomer een mix ten gehore brengen van nieuw en bestaand materiaal. Tailor Birds biedt je een muzikale reis geïnspireerd door klassiek, experimenteel, folk. Deze klanken zijn bedoeld om positieve energie over te brengen op het publiek dat gekenmerkt kan worden als divers maar ook als één. De verhalen gaan over liefde, verlies, hoop, verlangens en dat alles mogelijk is. Sophie verbind de mensen met iets positiefs en goeds in een wereld die altijd onderhevig is aan verandering. Deze muziek is bedoeld om te inspireren, om onze 'spirit' mee te prikkelen en om onze diepste verlangens uit te dagen.

Taribush en een geliefd festival van de Tailor Birds. Sophie zal dit jaar hier op verschillende podia optreden.

 

Terug naar het overzicht