Sue Me

Sue Me

In actie op Kuna

Wat?

Muziek

Voor wie?

Voor alle leeftijden

Informatie

SueMe is een Underground band uit Eindhoven. We zijn bovenal een "live" band en hebben de afgelopen jaren meer dan 100 songs gemaakt. We hebben nooit de drang gehad om deze songs op te nemen, gewoon lekker spelen is ons ding. Dit veranderde opeens toen we werden gevraagd om in Jakarta (Indonesië) te spelen.

Onze tourmanager "Intan" vroeg ons een cd te maken zodat zij een tour op Java kon plannen. Dus wij hebben onszelf opgesloten in de studio en dit resulteerde in een mooie "live"cd. Dit smaakt naar meer en nu willen we een dubbel LP gaan opnemen.


SueMe is ontstaan toen een groep vrienden in hun jongere jaren, op vakantie bij het kampvuur, samen muziek maakte. Ook tijdens feestjes thuis ontstonden er leuke jamsessies met vrienden. Daarnaast heeft deze band de afgelopen jaren opgetreden op het Leisure festival van de design Academy, tijdens een expositie ”Eindhoven 800 jaar evenementen stad” in de Fabriek, Dichterbijmuziek in de Worm, tijdens Glow en DDW, en het Collaboration O festival, enz.... Tevens hebben zij gespeeld tijdens de opening van Luogo d'arte Messer Raimondo te Castiglione Messer Raimondo, en op het luiten/gitaren festival in Muntignano, beide in Italie.
De band omschrijft hun muziekstijl als PsychedelischeSpaceRock

 

Terug naar het overzicht