Ecstatic Dance

Ecstatic Dance

In actie op Kuna

Wat?

Actief

Voor wie?

Specifiek voor Volwassenen

Informatie

♥︎ Voel de vrijheid om te bewegen hoe je lichaam wil ♥︎ verminder stress ♥︎ voel connectie met jezelf en elkaar ♥︎ open je hart ♥︎ ga een transformatie aan naar zelfacceptatie ♥︎ Geniet van een fijne tijd.

Ecstatic Awakening Dance gaat om vrijheid voelen om te bewegen hoe jouw lichaam wil. Ritme, beweging en ademhaling zorgen ervoor dat je stress verlaagt en energie verhoogt. Even uit de alledaagse drukte, terug naar je gevoel. Wanneer je je hart opent, ontstaat zelfacceptatie en verbinding. We gebruiken vijf stappen: warming up, shake, vrije dans, meditatie en een afsluiting. We dansen op blote voeten, gebruiken geen drugs en alcohol en praten tijdens de dans niet met elkaar. Verder mag en kan eigenlijk alles, zolang het goed voelt voor iedereen.

Dans je mee? Deze workshop vind je tijdens het festival in de ‘Tipi Tapi Tent’.


In actie op Kuna:

Vrijdag

Zaterdag


De Tipi Tapi Tent, deze vind je op het veld tussen het Eetplein en Zin & Zen:


In deze tent vind je tijdens het Kuna festival diverse activiteiten om lekker los te komen en versterk je de connectie met jezelf, elkaar en de natuur. Samen trommelen op Meraki drums, dansen op gevoel met Ecstatic Dance, je creativiteit boosten en live muziek zijn een aantal voorbeelden. Kom naar de tent en laat je verrassen. Het programma staat elke dag op het bord bij de tent.

 

Terug naar het overzicht