Programma in wording

We rekenen erop dat het festival in 2021 zeker door kan gaan. Zelfs in 2019 had op het drukste moment van de dag iedere bezoeker 25 vierkante meter tot zijn of haar beschikking! Daarom hier alvast het programma in wording, het zal gaandeweg de tijd verder worden aangevuld!

                                                                                        

 • Muziek

  Aidan & the Wild

  Inspiratie door idolen als Ben Howard en John Butler en een diepgewortelde liefde voor eerlijke verhalen komen samen in de kenmerkende sound van Aidan & the Wild.

  Lees meer…
 • Theater

  Altijdwat!

  We brengen vrolijkheid en plezier. We spelen graag voor kinderen, volwassenen en ouderen. Speciale mensen, bijzondere mensen, super mensen, onhandige mensen, lastige mensen, lieve mensen....eigenlijk spelen we graag voor iedereen.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Bakblik - real good plant based food

  Met onze sfeervolle en stoere Mercedes foodtrucks reizen we sinds 2012 stad en land af om leuke feesten en evenementen van goed eten te voorzien. Ons aanbod is vers, zelfgemaakt en volledig plantaardig (vegan). Real good plant based food dus!

  Lees meer…
 • Muziek

  Bjarke Ramsing

  Bjarke Ramsing had zijn muzikale opvoeding op het platteland van Denemarken. Jarenlang tourde hij door Europa. Vandaag de dag lijkt het er op dat de energieke folk liedjes van Bjarke een nieuwe vruchtbare basis hebben gevonden in Nederland.

  Lees meer…
 • Theater

  Clico

  "Een ontmoeting met Clico is altijd een bijzonder moment. Vrolijkheid, een schaterlach, soms ontroering, maar altijd plezier!.
  Clico kunt u tegen komen op het gehele festival terrein.
  Wat heeft hij dit jaar bij zich? is het de grote bal... of wat anders. Is hij op de fiets of....."

  Lees meer…
 • Muziek

  Dear John

  Dear John is een akoestisch folk-pop duo uit Amsterdam. Het tweetal bestaat uit Dirk-Jan ‘DJ’ Smit en Ruud Bos. Geïnspireerd door surfer-dude Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer maakt Dear John al meer dan een decennium lang muziek.

  Lees meer…
 • Theater

  De Bruiloft

  Het belooft een prachtige bruiloft te worden. Twee mensen gaan elkaar op deze dag eeuwige trouw beloven. Maar bij DIRK is DOOD entertainment kan zoiets nooit goed aflopen natuurlijk.....

  Lees meer…
 • Theater

  Denken geeft te denken

  Vanzelfsprekend nietwaar? Maar de filosoof stelt zijn vragen. Wie spreekt er vanzelf en gaat spreken eigenlijk vanzelf? Alledaagse dingen voorzien van een vraagteken. Bron van hoofdpijn of eindeloos genoegen. Met deze keer als onze gidsen in alle verwarring : Nietzsche, Kierkegaard en Arendt.

  Lees meer…
 • Theater

  Eveline Masetti

  “De vrouw in de spiegel” is een meeslepende vertelvoorstelling van een lang gekoesterde droom die plotseling tot een einde komt als Eveline geconfronteerd wordt met haar visuele handicap. Alles wordt donker. Angst, schaamte, pijn en verdriet houden haar lange tijd in de greep.

  Lees meer…
 • Muziek

  Folkyah!

  FOLKYAH! is een eigentijdse folk-coverband. De band staat garant voor een breed scala aan Herkenbare pop-rock songs van de jaren zestig tot heden. Maar ook Ierse traditionele muziek behoort tot het repertoire.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Foodbrothers

  Wie ooit een hotdog van de FoodBrothers heeft gegeten, weet waar het over gaat. Dit is het serieuze werk. Geen ondermaatse schoothondjes, maar flinke ‘dogs’ waar je even op verder kunt. Kies je favoriete topping and dig in!

  Lees meer…
 • Muziek

  Geminga

  De hypnotiserende downtempo, jazz en elektronica van het eigenzinnige Nijmeegse muziekgezelschap Geminga richt zich rechtstreeks tot het hart van de luisteraar. Met muzikale invloeden vanuit de hele kosmos. Dromerige sferen én funky beats, yes we can!

  Lees meer…
 • Theater

  Heitje voor een Karweitje

  Als je niet goed weet hoe je moet sparen dan is dat best lastig. Er zijn ook zóveel verleidingen! Geldwolf heeft gelukkig al wat meer ervaring en zal proberen Spaarvarken
  te leren hoe ze beter met haar geld om kan gaan. Maar gaat het Geldwolf ook lukken dat dit varkentje een écht SPAARvarken wordt?

  Lees meer…
 • Muziek

  Isa Zwart

  Isa, uit het jaar 2000, is een jonge en veelzijdige singer-songwriter. Al voordat ze kon lezen en schrijven maakte ze zelf liedjes en bedacht ze een eigen ‘notensysteem’ om de liedjes te kunnen onthouden. Toen ze 5 werd kreeg ze haar eerste (roze...) gitaar.

  Lees meer…
 • Muziek

  Joint String Friends

  Zin in een feestje? Nou, dat komt dan mooi uit, want Joint String Friends (JSF) weten van ieder optreden een feestje te maken. En …. dat zal op Taribus Kuna niet anders zijn! Deze ervaren multi-instrumentalisten uit Friesland brengen een breed palet aan muzikale stijlen, met de nadruk op Keltische folk.

  Lees meer…
 • Theater

  Kaatje Stip

  "Iedereen zat met open mond te luisteren naar het verhaal. En dat Hendrik Jan, de poes, de vos en de muisjes in de doos tevoorschijn kwamen uit de jurk van Kaatje Stip, waren de kersen op de taart."

  Lees meer…
 • Theater

  KIER

  Een kier is maar een streepje, een streepje in jouw hoofd. Geluiden met de snelheid van het licht of zonnestralen die aan warmte winnen. Zonder kieren, zonder kieren zouden we aan niets beginnen. (voor geluid en beeld zie Youtube en beluister Spotify)

  Lees meer…
 • Theater

  Kleur je Hart

  Winja van de witte wieven is een gedanst verhaal over een meisje dat leeft in de mist, een witte wereld. Door een storm komt ze in onze wereld terecht. Hier ontdekt ze prachtige kleuren! Waar komen deze kleuren vandaan? En wat zullen de witte wieven ervan vinden?
  Gevolgd door een viltworkshop.

  Lees meer…
 • Theater

  Kronkels van een simpele ziel

  Van de hak op de tak heb ik in mijn show tot stijlvorm gemaakt. Ik ben mijn rode draad kwijt en ga elke plek bij langs waar ik die dag ben geweest, want dat moet je doen als je iets kwijt bent. Over elke plek heb ik een anekdote, een observatie.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Kultura Catering

  We zijn een evenementen catering dat zich richt op stoere robuust uitziende stands, met echte en eerlijke producten.

  Slingerchips
  Vers in de stand gebakken chips met verschillende kruidenmixen. Een lekker vegan product.

  Grab 'n Bite
  Heerlijke vers in de stand bereide fingerfood

  Lees meer…
 • Theater

  Leven kwadraat

  Bij het Taribush Kuna festival zal EVA de festivalversie van de avondvullende voorstelling leven² spelen. Leven² gaat over het leven zo optimaal en zoveel mogelijk willen leven. Want wie wil dat nou niet?

  Lees meer…
 • Theater

  Mees

  `Als Carré niet naar mij komt, dan regel ik het zelf wel!` Dat was wat Mees dacht na jarenlang hopen op een plekje in Carré of De Kleine Komedie. Nu is ze directrice van haar eigen theater! Weliswaar het kleinste theater van Nederland, maar toch.
  Kom jij op bezoek voor een mooi lied?

  Lees meer…
 • Theater

  Mentalist - Niels Nijland

  Mentalist Niels Nijland verteld over vroeger, over wat hem heeft gemaakt wat hij nu is. Tijdens dit verhaal zal hij onmogelijk effecten laten zien. Bestaat er zoiets als vrije keus en ben jij beïnvloedbaar? Laat je mee nemen naar deze bijzonder wereld.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Mrs Pancake

  Kom langs bij Mrs Pancake voor een heerlijke vers gemaakte pannenkoek met suiker of stroop, gemaakt van biologische melk en meergranenmeel.

  Lees meer…
 • Theater

  Mythen, verhalen en andere vertelsels

  Giovanni en Eveline. Masetti vertellen sfeervolle verhalen voor jong en oud. Zij nemen je mee op reis en laten je allerlei avonturen beleven.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Patricks Braai

  Heerlijke én eerlijke biologische happen van de Zuid Afrikaanse Braai. Denk aan broodjes bio Beef Burger uit Balkbrug, Wrapjes Pulled Pork uit Veeningen, VEGA Pulled Pork, best fabulous vega burgers in Town, etc.!

  Lees meer…
 • Muziek

  Phoenix Lights

  Phoenix Lights is een Artrock duo uit Nederland. De muziek van Phoenix Lights kun je omschrijven als 'progrock' met psychedelische elementen. Ongebruikelijke composities, melodieuze instrumentale stukken en thematische wisselingen, dit zijn een paar van de kenmerken van hun muziek.

  Lees meer…
 • Theater

  Ruth & Friends

  Ruth en zijn vrienden nemen je mee op een magische reis. Met de klanken van de Hangdrum, de gong en de native flute kunnen bezoekers kennis komen maken.

  Lees meer…
 • Poëzie & Proza

  Sneldichter met de typemachine

  Mensen die verbaasd nog eens naar het gedicht in hun hand kijken. Hebben zij dat allemaal verteld? In zo'n korte tijd? Of heeft de sneldichter meer gezien dan ze zelf doorhadden?

  Lees meer…
 • Muziek

  Steernvanger

  STEERNVANGER | Groningstalige indiefolk, dat hoor je niet elke dag! Of eigenlijk - de term misschien niet, maar de muziek hoor je juist steeds vaker: de Groningse band Steernvanger timmert vol ambitie aan de weg. Het vijftal is op het moment een van de meest optredende Groningstalige acts en is vaak te horen op regionale zenders, van Groningen tot aan Twente.

  Lees meer…
 • Muziek

  Sue Me

  SueMe is een Underground band uit Eindhoven. We zijn bovenal een "live" band en hebben de afgelopen jaren meer dan 100 songs gemaakt. We hebben nooit de drang gehad om deze songs op te nemen, gewoon lekker spelen is ons ding. Dit veranderde opeens toen we werden gevraagd om in Jakarta (Indonesië) te spelen.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Tante Tofu

  Lekker snacken, maar dan anders. Tante Tofu maakt haar burgers, bitterballen, en vleesvergeters helemaal zelf. Door gebruik te maken van eigen receptuur, verse, plantaardige, lokale producten zijn onze gerechten niet alleen gruwelijk lekker maar verkleinen ze ook nog eens jou ecologische foodprint.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Toffe koffie

  De tofste koffie en meer op locatie. Met lekkere koffie, espresso cappuccino, en andere koffie en thee specialiteiten. En frisse smoothies en taartjes natuurlijk. Toffe Koffie gebruikt zoveel mogelijk duurzame producten, dus biologische koffiebonen melk en suiker. En de bekers zijn afbreekbaar.

  Lees meer…
 • Muziek

  Wandering Fire

  4 mannen met 3 gitaren brengen eigen nummers en meerstemmig gezongen teksten over liefde, het leven en dingen die voorbij gaan. Onze muziek ontstaat vaak aan de keukentafel, met een akoestische gitaar, flarden tekst en de eerste contouren van een zanglijn.

  Lees meer…