Programma in wording

Omdat we pas eind mei de knoop hebben doorgehakt dat het festival definitief doorgaat zijn we nog heel hard bezig met de programmering. Heel veel artiesten staan er nog niet tussen!

                                                                                        

 • Theater

  AltijdWat!

  We brengen vrolijkheid en plezier. We spelen graag voor kinderen, volwassenen en ouderen. Speciale mensen, bijzondere mensen, super mensen, onhandige mensen, lastige mensen, lieve mensen... eigenlijk spelen we graag voor iedereen.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Bakblik - real good plant based food

  Met onze sfeervolle en stoere Mercedes foodtrucks reizen we sinds 2012 stad en land af om leuke feesten en evenementen van goed eten te voorzien. Ons aanbod is vers, zelfgemaakt en volledig plantaardig (vegan). Real good plant based food dus!

  Lees meer…
 • Theater

  Bellen voor Contact

  Doe mee en laat de grote zeepbellen over het veld vliegen. Met veel passie doet BelleDame dat aan je voor , waarna jij de stokken van haar overneemt en zelf ook 'een bellenkunstenaar' kan worden. Geniet en verwonder. Voor jong en oud(er) een waar spektakel.

  Lees meer…
 • Muziek

  Bjarke Ramsing

  Bjarke Ramsing is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. Zijn
  (muzikale) opvoeding ligt echter in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Roots,
  Blues en Folk.

  Lees meer…
 • Theater

  Broadway in het Bos 2

  Broadway in het Bos is een theatraal concert waarin vele musicals de revue zullen passeren. Met zowel klassiekers zoals The Phantom of the Opera als moderne musicals zoals The Waitress brengt Marijke een stukje Broadway naar het Kuna Festival! Laat je meevoeren en geniet van de magie van de musical!

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

 • Theater

  Cabaretvoorstelling 'Houdbaarheid'

  In ‘Houdbaarheid’ verbaast Tanja ter Brake zich. Gewapend met haar gitaar en een flinke dosis Tanja-energie deelt ze haar zorgen over Iphone oordopjes zonder snoertjes, zelfscan kassa’s bij de Albert Heijn en het doosje met tissues dat al klaar staat bij de relatietherapeut.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Charlie Churros

  "Verse traditioneel gebakken churros volgens eigen recept, geserveerd met huisgemaakte sauzen zoals Dolce de Leche en echte Nutella saus en TOPPINGS zoals: witte chocolade, karamel/zeezout en carnaval.

  Lees meer…
 • Theater

  De Grote Smart Show

  DIRK is DOOD weet alles van verlies en afscheid. Met deze kennis helpen wij de mensen op het Allerlaatste Kuna festival om afscheid te nemen van Kuna. We bieden een luisterend oor, muziek, we beschikken over erkende en minder erkende coachingsmethoden en we zoeken samen met u naar lichtpuntjes.

  Lees meer…
 • Theater

  De Woordsnoepjes-automaat!

  Denk aan een ouderwetse kauwgumballenautomaat, maar dan met woorden: de rondtrekkende WOORDSNOEPJESAUTOMAAT! Woorden die smelten op de tong, de zinnen prikkelen, doen lachen of tot nadenken stemmen! Voor kinderen eigen woorden!

  Draai m'n woorden uit de woordsnoepjes-automaat en geniet ervan!

  Lees meer…
 • Theater

  De zussen De Vintsie

  Leonna en Leonnie de Vintsie hebben de bouwtekeningen van een tijdmachine geërfd. Maar het is wel een héél ingewikkeld ontwerp. Als de machine af is zal het ook getest moeten worden. Naar welke tijd in de geschiedenis gaan ze terug? En stappen ze weer op tijd in voordat de tijdmachine terugkeert?

  Lees meer…
 • Muziek

  DJ-88

  Geïnspireerd door het getal 8 en symbool van oneindigheid, draait DJ-88 (Ramon Richie) in de chillout ruimte muziek om even te ontspannen en weer op te laden voor nieuwe belevenissen.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Doerga cultifood

  "Vanuit en naast onze prachtig beschilderde caravan ,onder onze prachtige oranje stretchtent bereiden wij de lekkerste biologische crêpes, smoothies en uiteraard de nacho's niet te vergeten en de wraps gevuld met chili sin carne
  en een daghap en eventueel twisted potatoes als optie"

  Lees meer…
 • Theater

  Drie dagen dapper denken

  De filosoof trekt weer door bos en veld en en worstelt met de eeuwige vragen:Wat kunnen we weten? Wat moeten we doen? Waar kunnen we op hopen? Wie zijn we eigenlijk?
  Hannah Arendt, Martha Nussbaum en Iris Murdoch zijn dit jaar onze gids. Zij denken over politiek, onderwijs en de liefde.

  Lees meer…
 • Theater

  Eerste Hulp Bij Onverwerkte Poëzienood (EHBO-P)

  In een gesprek waarin een van de poëziedokters vooral vragen stelt en luistert wordt jouw behoefte aan poëzie gediagnosticeerd. We lezen een zorgvuldig uitgekozen en speciaal op jou afgestemd gedicht voor. Deze krijg je mee met daarbij een persoonlijk voorschrift.

  Lees meer…
 • Muziek

  ELSE

  ELSE is jong, vrouwelijk en eigenzinnig. Ze maakt liedjes over verlangen. Met haar mooie stem en pure performance creëert ze een warme en ontspannen sfeer. Je bent geraakt door haar stem en muziek en wil blijven luisteren.

  Lees meer…
 • Muziek

  Folkyah!

  FOLKYAH! is een eigentijdse folk-coverband. De band staat garant voor een breed scala aan Herkenbare pop-rock songs van de jaren zestig tot heden. Maar ook Ierse traditionele muziek behoort tot het repertoire.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Foodbrothers

  Wie ooit een hotdog van de FoodBrothers heeft gegeten, weet waar het over gaat. Dit is het serieuze werk. Geen ondermaatse schoothondjes, maar flinke ‘dogs’ waar je even op verder kunt. Kies je favoriete topping and dig in!

  Lees meer…
 • Theater

  Gongs en Hangs

  De gong en hang zijn percussie instrumenten. Wat doen ze precies met je?
  Ervaar het zelf door te luisteren (en te voelen) naar de prachtige klanken van deze instrumenten. Aangevuld door drums en indianenfluit.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Happy & Honey

  Met ons gele busje crossen we t hele land door om een tropical happy sfeer neer te zetten. Met palmbomen, flamingo’s, een samba muziekje, onze openminded multiculturele crew en zoet en spicy snacks & drinks weten we zelfs een regenachtige dag om te toveren tot een tropisch zwoele zomer avond.

  Lees meer…
 • Theater

  He, ga je mee?!

  Als interactief poppenspeelster, dagen de poppen je uit om mee op stap te gaan en de wereld te ontdekken vanuit de ogen van een speelpop. De poppen zijn gemaakt van 'restmateriaal' en zijn ondeugend, nieuwsgierig, soms speels of stout...maar ze zijn er dol op om uitgelaten te worden.

  Lees meer…
 • Muziek, Actief

  Ilse Oversier

  Ilse Oversier is een indie-folk Singer-songwriter uit Groningen. Ze ontdekte haar muzikale kwaliteiten vanaf jonge leeftijd en op latere leeftijd na een persoonlijke transformatie haar unieke stemgeluid, die raakt in het midden van het hart.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  INDY Thai Food

  INDY, de 1e Thai Foodtruck van Nederland serveert volgens gasten “Food that makes you happy!” INDY serveert op eigentijdse wijze healthy fresh Thai Food uit een Mercedes 508. In een ongedwongen sfeer kun je genieten van o.a. Thaise Curry's, Thaise Salads, Pad Thai en de Flatbread Muay Thai Chicken!

  Lees meer…
 • Muziek

  Joint String Friends

  Zin in een feestje? Nou, dat komt dan mooi uit, want Joint String Friends (JSF) weten van ieder optreden een feestje te maken. En …. dat zal op Taribus Kuna niet anders zijn! Deze ervaren multi-instrumentalisten uit Friesland brengen een breed palet aan muzikale stijlen, met de nadruk op Keltische folk.

  Lees meer…
 • Theater

  Jouw verhaal gaat lokaal

  Iedereen maakt leuke, gekke en bijzonder dingen mee: jou persoonlijke verhaal. Waardevol en uniek, maar meestal sta je er niet bij stil. Wij luisteren naar jouw verhaal. Vervolgens geven wij het terug, middels Terugspeeltheater. We gebruiken oa.: dans, zang, gedichten, gevoelige drama en mime.

  Lees meer…
 • Theater

  Kaatje Stip

  "Iedereen zat met open mond te luisteren naar het verhaal. En dat Hendrik Jan, de poes, de vos en de muisjes in de doos tevoorschijn kwamen uit de jurk van Kaatje Stip, waren de kersen op de taart."

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Koteta

  Ko-Te-Ta is zelfgemalen Koffie, bijzondere en heerlijke Thee en ter plekke versgebakken Taart.

  Lees meer…
 • Theater

 • Theater

  Leven²

  Met 13 jaar zoenen, op haar 17e ontmaagd worden en met 23 jaar afstuderen. Op haar 24e samenwonen, met 25 trouwen en tussen de 26 en 30 jaar 3 kinderen krijgen. EVA wil het leven zo optimaal mogelijk leven. Sterker nog, daar heeft ze haar eigen formule voor geschreven.

  Lees meer…
 • Theater

  Liftmuziek

  In Liftmuziek beklimmen de mannen van Bovenste Knoopje Open gretig het podium voor een muzikale ode aan intimiteit met de ander, de natuur en onszelf. Al eerder liftten ze, in hun gelijknamige podcastreeks, mee op de gedachten en verhalen van schrijvers, cabaretiers en persoonlijke bekenden.

  Lees meer…
 • Theater

  Mees

  `Als Carré niet naar mij komt, dan regel ik het zelf wel!` Dat was wat Mees dacht na jarenlang hopen op een plekje in Carré of De Kleine Komedie. Nu is ze directrice van haar eigen theater! Weliswaar het kleinste theater van Nederland, maar toch.
  Kom jij op bezoek voor een mooi lied?

  Lees meer…
 • Theater

  Mind Magic

  In deze show neemt Niels je mee naar het onmogelijke, kan hij jou gedachten lezen?

  Lees meer…
 • Theater

  Moraalloze ridder

  Nog altijd weet Jack het niet en op een gegeven moment kan hem dat ook niet meer schelen. Hij probeert zich te bevrijden van de ketenen van 'hoe het moet' en wil zijn nieuwsgierigheid ontdekken. 'Jezelf zijn omdat je niet anders kunt dan dwars door de angst van alledag.' Trek je er niks van aan.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Mrs Pancake

  Kom langs bij Mrs Pancake voor een heerlijke vers gemaakte pannenkoek met suiker of stroop, gemaakt van biologische melk en meergranenmeel.

  Lees meer…
 • Theater

  Nooit alleen

  Van online daten tot het NOS-journaal, en van darmbacteriën tot de dood. Annemarie Brijder zingt over alles wat ze niet snapt. Met haar ontwapenende chansons - in Nederlands en Frans - doet ze opgewekt pogingen de wereld een beetje beter te begrijpen. Maar dat lukt lang niet altijd.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Patricks Braai

  Heerlijke én eerlijke biologische happen van de Zuid Afrikaanse Braai. Denk aan broodjes bio Beef Burger uit Balkbrug, Wrapjes Pulled Pork uit Veeningen, VEGA Pulled Pork, best fabulous vega burgers in Town, etc.!

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Pietsa

  Kuna pietsa, wie is er niet groot mee geworden? Ambachtelijk gebakken op een houtvuurtje, gaat de pietsa vaak nog tot de laatste uurtjes door. Om je vingers bij op te eten. Vegetarisch en voor de veganist is er ook nep-kaas, pietsa is er voor iedereen.

  Lees meer…
 • Poëzie & Proza

  Plantenverhalen

  Annet vertelt volksverhalen waar planten een grote rol in spelen. Symboliek en gebruik van de planten zijn hierin met elkaar verweven. Een mengeling van vertelkunst en een traditionele manier van het overbrengen van kennis en cultuur.

  Lees meer…
 • Poëzie & Proza

  Ria and Friends ( muziek en poëzie)

  Poëzie Performance en Muziek afwisselend

  Lees meer…
 • Theater

  Ridder Ronald op avontuur / familievoorstelling

  Ridder Ronald wil op avontuur om draken te verslaan maar alleen lukt dat niet. Prinses Laila wil wel mee want dan kan ze de ridder helpen. Ze is nergens bang voor, al helemaal niet voor kleine draken. Samen beleven ze spannende avonturen en leren ook nog dat niet alle draken gevaarlijk zijn.

  Lees meer…
 • Theater

  Spelen voor een glimlach

  "Een ontmoeting met Clico is altijd een bijzonder moment. Vrolijkheid, een schaterlach, soms ontroering, maar altijd plezier!.
  Clico kunt u tegen komen op het gehele festival terrein.
  Wat heeft hij dit jaar bij zich? is het de grote bal... of wat anders. Is hij op de fiets of....."

  Lees meer…
 • Theater

  Sprookjes uit Indonesië

  Indonesische sprookjes worden verteld en vormgegeven door beweging, mimiek en wuivende kleurrijke stoffen.

  Lees meer…
 • Theater

  STAAL

  STAAL is een vermenging van woorden, muziek en visuele vormgeving die je meenemen naar een wereld waarin rechtlijnigheid en hardheid overheersen. Of toch niet? Robuust in aanvang slaat in STAAL de vertwijfeling toe. Is alles wel wat het is? Gedurende de voorstelling lijkt alles vloeibaar te worden.

  Lees meer…
 • Theater

  Strannik

  Oorlog overvalt vijf mensen, zoals jij en ik. Ze moeten beslissingen nemen en die hebben consequenties.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Toffe koffie

  De tofste koffie en meer op locatie. Met lekkere koffie, espresso cappuccino, en andere koffie en thee specialiteiten. En frisse smoothies en taartjes natuurlijk. Toffe Koffie gebruikt zoveel mogelijk duurzame producten, dus biologische koffiebonen melk en suiker. En de bekers zijn afbreekbaar.

  Lees meer…
 • Theater

  True Colours and Roots and Wings

  Can you fly?
  1.Roots and Wings:
  compensatie, confrontatie. transformatie, zelfrealisatie - vallen en opstaan en ervoor gaan: I Am that I AM.
  2.True Colors:
  De moed en kracht van de vlinder: die al in het donker weet, dat hij zelf door het cocon moet breken, om te kunnen vliegen: I AM that I AM.

  Lees meer…
 • Theater

  Verhalen met poppenkastpoppen

  Het zelf geschreven verhaal wordt eerst door mij voorgelezen. De poppen zitten verstopt in de zakken van mijn rok.
  Na afloop komen ze tevoorschijn. En dan... Ik heb verschillende verhalen, geen dubbele verhalen op één dag.

  Lees meer…
 • Theater

  Vuelo!

  Deze acrobatische familie houdt van spelen; van gooien, smijten en vliegen...
  Ze zijn altijd op zoek naar speelkamaraadjes, wie doet er mee?
  Clowneske interactieve familie act, die uitmondt in een acrobatisch speelfestijn voor de hele familie.

  Lees meer…
 • Theater

  We zullen wel zien waar we terechtkomen

  Alexine Tinne trok als eerste ontdekkingsreizigster door de Sahara. Daar stuit ze op existentiële thema’s en haar verborgen verleden. Ondanks de tijd waarin ze leefde, zijn de vragen die ze zichzelf stelt actueel. Want, kun jij verantwoordelijk worden gehouden voor de daden van je voorouders?

  Lees meer…
 • Theater

  Winja, van de witte wieven

  Winja van de witte wieven is een gedanst verhaal over een meisje dat leeft in de mist, een witte wereld. Door een storm komt ze in onze wereld terecht. Hier ontdekt ze prachtige kleuren! Waar komen deze kleuren vandaan? En wat zullen de witte wieven ervan vinden?
  Gevolgd door een viltworkshop.

  Lees meer…
 • Theater

  WITTE KIP speelt JE WAS ER NIET BIJ

  Twee vrouwen rouwen, beide op geheel eigen wijze, om de dood van een lang verloren liefde. Wanneer hun ritueel verstoord wordt door de komst van een derde dame, zijn de rapen gaar.
  Licht absurdistisch drama aan de rand van het graf.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

 • Theater

  Zomertijd

  Een straatmuzikant loopt eenzaam en verdrietig rond. Hij speelt muziek, maar voor wie? Mensen mogen en durven de straat niet op. Er waart een virus rond. Dan verschijnt er de lente Koningin. Ze danst een prachtige lente dans. Overal komen bloemen tevoorschijn. De zomer komt op tijd, zoals altijd

  Lees meer…