Programma in wording

Eind mei hopen we het programma rond te hebben, tot die tijd komen hier wekelijks nieuwe onderdelen

 • Theater

  Altijdwat!

  We brengen vrolijkheid en plezier. We spelen graag voor kinderen, volwassenen en ouderen. Speciale mensen, bijzondere mensen, super mensen, onhandige mensen, lastige mensen, lieve mensen....eigenlijk spelen we graag voor iedereen.

  Lees meer…
 • Theater

  Clico

  "Een ontmoeting met Clico is altijd een bijzonder moment. Vrolijkheid, een schaterlach, soms ontroering, maar altijd plezier!.
  Clico kunt u tegen komen op het gehele festival terrein.
  Wat heeft hij dit jaar bij zich? is het de grote bal... of wat anders. Is hij op de fiets of....."

  Lees meer…
 • Theater

  De Bruiloft

  Het belooft een prachtige bruiloft te worden. Twee mensen gaan elkaar op deze dag eeuwige trouw beloven. Maar bij DIRK is DOOD entertainment kan zoiets nooit goed aflopen natuurlijk.....

  Lees meer…
 • Theater

  Denken geeft te denken

  Vanzelfsprekend nietwaar? Maar de filosoof stelt zijn vragen. Wie spreekt er vanzelf en gaat spreken eigenlijk vanzelf? Alledaagse dingen voorzien van een vraagteken. Bron van hoofdpijn of eindeloos genoegen. Met deze keer als onze gidsen in alle verwarring : Nietzsche, Kierkegaard en Arendt.

  Lees meer…
 • Theater

  Eveline Masetti

  “De vrouw in de spiegel” is een meeslepende vertelvoorstelling van een lang gekoesterde droom die plotseling tot een einde komt als Eveline geconfronteerd wordt met haar visuele handicap. Alles wordt donker. Angst, schaamte, pijn en verdriet houden haar lange tijd in de greep.

  Lees meer…
 • Theater

  Heitje voor een Karweitje

  Als je niet goed weet hoe je moet sparen dan is dat best lastig. Er zijn ook zóveel verleidingen! Geldwolf heeft gelukkig al wat meer ervaring en zal proberen Spaarvarken
  te leren hoe ze beter met haar geld om kan gaan. Maar gaat het Geldwolf ook lukken dat dit varkentje een écht SPAARvarken wordt?

  Lees meer…
 • Theater

  Kaatje Stip

  "Iedereen zat met open mond te luisteren naar het verhaal. En dat Hendrik Jan, de poes, de vos en de muisjes in de doos tevoorschijn kwamen uit de jurk van Kaatje Stip, waren de kersen op de taart."

  Lees meer…
 • Theater

  KIER

  Een kier is maar een streepje, een streepje in jouw hoofd. Geluiden met de snelheid van het licht of zonnestralen die aan warmte winnen. Zonder kieren, zonder kieren zouden we aan niets beginnen. (voor geluid en beeld zie Youtube en beluister Spotify)

  Lees meer…
 • Theater

  Kleur je Hart

  Winja van de witte wieven is een gedanst verhaal over een meisje dat leeft in de mist, een witte wereld. Door een storm komt ze in onze wereld terecht. Hier ontdekt ze prachtige kleuren! Waar komen deze kleuren vandaan? En wat zullen de witte wieven ervan vinden?
  Gevolgd door een viltworkshop.

  Lees meer…
 • Theater

  Kronkels van een simpele ziel

  Van de hak op de tak heb ik in mijn show tot stijlvorm gemaakt. Ik ben mijn rode draad kwijt en ga elke plek bij langs waar ik die dag ben geweest, want dat moet je doen als je iets kwijt bent. Over elke plek heb ik een anekdote, een observatie.

  Lees meer…
 • Theater

  Leven²

  Bij het Taribush Kuna festival zal EVA de festivalversie van de avondvullende voorstelling leven² spelen. Leven² gaat over het leven zo optimaal en zoveel mogelijk willen leven. Want wie wil dat nou niet?

  Lees meer…
 • Theater

  Mees

  `Als Carré niet naar mij komt, dan regel ik het zelf wel!` Dat was wat Mees dacht na jarenlang hopen op een plekje in Carré of De Kleine Komedie. Nu is ze directrice van haar eigen theater! Weliswaar het kleinste theater van Nederland, maar toch.
  Kom jij op bezoek voor een mooi lied?

  Lees meer…
 • Theater

  Mentalist - Niels Nijland

  Mentalist Niels Nijland verteld over vroeger, over wat hem heeft gemaakt wat hij nu is. Tijdens dit verhaal zal hij onmogelijk effecten laten zien. Bestaat er zoiets als vrije keus en ben jij beïnvloedbaar? Laat je mee nemen naar deze bijzonder wereld.

  Lees meer…
 • Theater

  Morgen, verhalen en andere vertelsels

  Giovanni en Eveline. Masetti vertellen sfeervolle verhalen voor jong en oud. Zij nemen je mee op reis en laten je allerlei avonturen beleven.

  Lees meer…
 • Theater

  Ruth & Friends

  Ruth en zijn vrienden nemen je mee op een magische reis. Met de klanken van de Hangdrum, de gong en de native flute kunnen bezoekers kennis komen maken.

  Lees meer…
 • Poëzie & Proza

  Sneldichter met de typemachine

  Mensen die verbaasd nog eens naar het gedicht in hun hand kijken. Hebben zij dat allemaal verteld? In zo'n korte tijd? Of heeft de sneldichter meer gezien dan ze zelf doorhadden?

  Lees meer…