Gouden ticket

Bagage voor de reizigers

Hallo Kuna-reizigers,

Ik ben Julia de Tarigeit. De afgelopen weken ben ik veel op reis geweest. Maar liefst tien keer heb ik een prachtige locatie bezocht. Ik reisde natuurlijk niet met lege poten. Als ik op pad ging, nam ik altijd een koffer mee. Niet voor mezelf, maar voor jullie. Want ik wil mijn mooie ervaringen graag met jullie delen. Daarom heb ik deze koffers elke keer achtergelaten op een bijzondere plek. Wat er in de koffer zit? Een brief van mij.

Wat moet ik nou met een brief? Ik hoor het je denken. Nou, het leuke is dat de mensen van de organisatie van dit festival kaartjes weggeven. Niet zomaar entreekaarten, maar passe-partouts die alle vier dagen geldig zijn. En ze waren zo enthousiast over mijn reizen, dat ze besloten hebben dat iedereen die ook zo’n reis maakt en mijn koffer met brief vindt, twee passe-partouts krijgt! Goed hè?

Maar dat is nog niet alles, want ik vind dat jullie reizigers elkaar moeten ontmoeten. Zodat jullie je ervaringen met elkaar uit kunnen wisselen. Als jullie dat doen, en gezamenlijk als groep bij de kassa staan op donderdag 27 juli om 14:45 uur, dan krijgen jullie van mij drankbonnetjes, maaltijden en natuurlijk de overnachtingen cadeau.

Hoe je de koffers vindt? Vanaf zaterdag 8 juli krijgen jullie elke zaterdag en woensdag om 9:00 uur precies een bericht van mij met wat je moet doen. Gewoon in je mailbox. Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief! In de brief die in de koffer zit, vind je informatie over hoe en waar je je prijs kunt afhalen. Op deze pagina en op Facebook zal ik bijhouden wie gewonnen heeft.

Ik wens jullie alvast heel veel reisplezier!

Groetjes,

Julia de Tarigeit