Deelnemen als vrijwilliger?

Aanvullende voorwaarden voor vrijwilligers

Vrijwilliger zijn op Taribush Kuna Festival

Zonder vrijwilligers is er geen Taribush Kuna Festival. Sterker nog, alle mensen die aan het festival meewerken, doen dat onbetaald. Ook als ze er het hele jaar mee bezig zijn! Tijdens het festival zelf zijn er heel veel vrijwilligers die bijvoorbeeld helpen met opbouwen en afbreken, bardiensten draaien, de technische dienst bemannen of achter de infobalie staan. Lijkt het je leuk om mee te helpen dan horen we graag van je.

Hele week

Je kan er ook voor kiezen om de hele week te helpen. We beginnen de maandag voordat het festival begint en we eindigen op de dinsdag na het festival. De maandag na het festival is het nog hard werken, maar je wordt getrakteerd op een heuse afterparty!

Hele jaar

Ons creatieve decoratie team werkt vanaf januari t/m het festival aan leuke projecten om het festival te voorzien van kunst en gezelligheid. Hier zijn handjes ook altijd zeer welkom, stuur dan een mailtje aan deco@tari.nl.

Waarom vrijwilliger zijn?

Vrijwilliger zijn tijdens het Kuna Festival doe je grotendeels voor de unieke sfeer die er rondom het festival hangt. Samen met alle andere vrijwilligers en artiesten maak je onderdeel uit van een sterke en gezellige menigte enthousiastelingen.

Als vrijwilliger heb je onbeperkt toegang tot de Participatie. Dit is het terrein waar vrijwilligers en artiesten kunnen ontbijten, lunchen en dineren. En tussendoor worden hier lekkere hapjes geserveerd. Ook krijgt iedere vrijwilliger bonnen waarmee je op het terrein drinken kunt halen.

Indien je wilt blijven slapen is dat mogelijk. Op het Kuna-veld op buurcamping De Meistershof is je tentje meer dan welkom!

Ben je nog enthousiast?

Mooi

…… dan denken we dat je een leuke tijd zult hebben op Taribush Kuna. Je kan je aanmelden via de link hieronder.

Aanmelden maar ……….

Wil je eerst nog wat informatie voordat je het formulier invult, dan kun je het beste een mail sturen naar vrijwilligers@tari.nl

Maar je kan je natuurlijk ook direct aanmelden.

Ik wil me graag aanmelden als vrijwilliger voor Taribush Kuna

Terug naar de artiestenpagina