Deelnemen als kunstenaar

Kunst in een nieuwe jas

Kunst is een belangrijk thema voor het Taribush Kuna Festival. Niet voor niets staat Kuna voor kunst en natuur. Voor de festival editie van 2020 zoeken we ook weer kunstenaars die een bijdrage willen leveren. We zoeken vooral kunstenaars die hun werk exposeren en/of creëren interactie met gasten wordt op prijs gesteld.

Kunst Expeditie “Kado voor de Natuur”

Kado voor de Natuur is het thema van de Kunst Expeditie. Het doel is dat er  10 grote kunstobjecten zijn te aanschouwen als ode aan de natuur. De expeditie zal ongeveer 1,5 km lang worden. Een deel van de kunstobjecten zal in het bos staan en een ander deel op de weide. Deze hele expeditie/expositie is gedurende de zomervakantie te aanschouwen, de opening is op het Taribush Kuna Festival. Voor ieder kunstobject hebben we een bijdrage van 1000 euro.

Je kunt je niet meer aanmelden voor “Kado voor de Natuur”.

Kunst Expositie – Creëeren

Heb je kunst dat je graag wilt tonen aan een publiek of vind je het leuk om tijdens het Taribush Kuna Festival kunst te creëeren? Dan horen we graag van je. We bieden onkostenvergoeding, eten, drinken, overnachten en een leuk weekend!

Klik hier voor meer informatie

Terug naar de artiestenpagina