Artiesteningang

Aanmelden voor Taribush Kuna 2019

Doe je mee? Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Wil je volgend jaar op ons festival staan? Wacht niet langer, maar schrijf je direct in! Ook in 2019 zijn we weer op zoek naar muzikanten, theatermakers, kunstenaars, filmmakers, eco-ridders, creatievelingen, vrijwilligers en iedereen die graag een bijdrage levert aan ons prachtige festival.

Theater en Poëzie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste theatergezelschappen, toneelstukken, straattheater, verhalenvertellers, cabaretiers, locatietheater, danstheater en podiumkunsten. Ook try-outs zijn meer dan welkom! Voor de komende editie zijn we ook op zoek naar acts die goed tot hun recht komen in het donker.

Deelnemen met Theater

Kunst

Let op: In 2019 komt de programmering van kunst er anders uit te zien. De inschrijving start in december. Meer informatie volgt.

Lijkt het je leuk om aan het Taribush Kuna deel te nemen als kunstenaar dan zit je hier goed. We zijn vooral op zoek naar ruimtelijke installaties, ‘vreemde’ objecten, Land Art en interactieve kunst met bezoekers. Heb je een ander kunstzinnig idee waar je altijd al een plek voor zoekt dan horen we het ook graag.

Deelnemen als kunstenaar

Workshop

Heb je een leuke workshop of een andere activiteit die geschikt is voor ons festival of heb je een gekke hobby die je graag deelt? Laat het ons dan weten.

Trefwoorden zijn onder andere: creatief, natuur, actief, spiritueel!

Deelnemen met workshop

Muziek

We zoeken bandjes, singer-songwriters, folkmuziek, instrumentale muziek, experimentele muziek en andere muzikale acts. Gezien de ligging midden in de natuur en een stiltegebied zoeken we muzikanten die met weinig volume een mooi optreden kunnen neerzetten. Drummers spelen uitsluitend met kwasten.

Deelnemen als muzikant

Vrijwilliger

Het festival draait op vrijwilligers. Tijdens het festival zelf zijn er heel veel vrijwilligers die helpen met opbouwen en afbreken, bardiensten draaien, de technische dienst bemannen of achter de infobalie staan. Maar ook jaarrond kunnen we mensen gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te helpen dan horen we graag van je.

Deelnemen als vrijwilliger

Foodtruck

Dagelijks worden er op het Taribush Kuna festival zo’n 1000 tot 2500 maaltijden gegeten door de bezoekers. Deze maaltijden worden verzorgd door toffe foodtruckjes. Heb jij een foodtruck of een exotisch drankje en wil je ook graag deelnemen aan het festival? Laat het ons dan weten. Kijk snel verder voor meer informatie om te kunnen deelnemen.

Deelnemen als foodtruck