Artiesteningang

Aanmelden voor Taribush Kuna 2020

Voor 2019 zitten we helemaal vol!

Je kunt je vanaf november aanmelden om als artiest deel te nemen aan het Taribush Kuna festival.We zijn altijd op zoek naar muzikanten, theatermakers, kunstenaars, filmmakers, eco-ridders, creatievelingen, vrijwilligers en iedereen die graag een bijdrage levert aan ons prachtige festival.

Vrijwilliger

Het festival draait op vrijwilligers. Tijdens het festival zelf zijn er heel veel vrijwilligers die helpen met opbouwen en afbreken, bardiensten draaien, de technische dienst bemannen of achter de infobalie staan. Maar ook jaarrond kunnen we mensen gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te helpen dan horen we graag van je.

Deelnemen als vrijwilliger

Theater en Poëzie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste theatergezelschappen, toneelstukken, straattheater, verhalenvertellers, cabaretiers, locatietheater, danstheater en podiumkunsten. Ook try-outs zijn meer dan welkom! Voor de komende editie zijn we ook op zoek naar acts die goed tot hun recht komen in het donker.

Deelnemen met Theater

Muziek

We zoeken bandjes, singer-songwriters, folkmuziek, instrumentale muziek, experimentele muziek en andere muzikale acts. Gezien de ligging midden in de natuur en een stiltegebied zoeken we muzikanten die met weinig volume een mooi optreden kunnen neerzetten. Drummers spelen uitsluitend met kwasten.

 

Let op! Je kunt je niet meer aanmelden als artiest. De programmering muziek voor 2019 is rond!

Foodtruck

Dagelijks worden er op het Taribush Kuna festival zo’n 1000 tot 2500 maaltijden gegeten door de bezoekers. Deze maaltijden worden verzorgd door toffe foodtrucks.

 

Let op! Je kunt je niet meer aanmelden voor het Eetplein. Het programma voor 2019 is rond!